Alle categoriëen

Informatie

Alle soorten Spandoeken

 

Voor al jouw offline/fysieke reclame kan jij perfect spandoeken gebruiken. Spandoeken die zijn gepersonaliseerd en bedrukt met een eigen ontwerp, afbeelding, tekst of logo kunnen veelzijdig worden ingezet voor elke vorm van adverteren en reclame maken!
Spandoeken

Gepersonaliseerde spandoeken kan je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Deel je boodschap met een spandoek dat bedrukt is met jouw eigen ontwerp, tekst, logo of afbeelding!
Let op: kies voor Meshdoek indien je doek op een plek met veel wind komt te staat.

Heb je een extra groot spandoek nodig? Laat dan een extra groot XL spandoek bedrukken bij Hollandpromo! Met een eigen ontwerp, afbeelding, logo of tekst zorg jij ervoor dat jouw boodschap ter alle tijde te zien is!
XL Spandoek

Een extra groot bedrukt spandoek nodig? Dat kan! Je kunt eenvoudig, snel en bovenal voordelig je eigen spandoek ontwerpen, bedrukken en bestellen.
Let op: kies voor Meshdoek indien je doek op een plek met veel wind komt te staat.

Heb je binnenkort een evenement of sponsor je een evenement? Dan heb je dranghekdoeken nodig natuurlijk. Bestel en bedruk eenvoudig en snel dranghekdoeken met jouw eigen ontwerp, afbeelding, logo of tekst. Gepersonaliseerde dranghekdoeken doen het altijd goed!
Dranghekdoek

Heb je binnenkort een evenement waarbij je dranghekken gebruikt? Dan heb je natuurlijk ook bedrukte dranghekdoeken nodig!
Let op: M is het normale formaat voor dranghekdoeken.

Voor jouw bouwput en bouwplek heb jij bouwhekdoeken nodig, natuurlijk met gepersonaliseerd. Dus: met jouw eigen ontwerp, afbeelding, logo of tekst bedrukt. Bij Hollandpromo ontwerp, bestel en koop je bouwhekdoeken snel en gemakkelijk!
Bouwhekdoek

Elke bouwplaats heeft natuurlijk bouwhekdoeken nodig, bedrukt met jouw eigen logo, ontwerp of tekst.
Let op: kies voor Meshdoek indien je doek op een plek met veel wind komt te staat.

Een steiger is de perfecte plek voor een grote reclame boodschap. Tevens scherm je jouw collega's af van de wind. Bestel snel en eenvoudig gepersonaliseerde steigerdoeken die bedrukt worden met jouw eigen ontwerp, afbeelding, logo of tekst.
Steigerdoek

Maak je gebruik van (hoge) steigers op je bouwplaats? Dan kan je hier perfect reclame mee maken aan de hand van een gepersonaliseerd steigerdoek! Bedruk een steigerdoek met jouw eigen ontwerp, logo of tekst.
Let op: kies voor Meshdoek indien je doek op een plek met veel wind komt te staan.

Bij een muziekevenement of een festival kan een gepersonaliseerd speakerdoek niet missen. Jouw eigen unieke ontwerp, je afbeelding, logo of tekst plaats je eenvoudig op een speakerdoek!
Speakerdoek

Op een festival kan natuurlijk een speakerdoek niet missen. Deze luchtdoorlatende doeken zorgen ervoor dat de muziekinstallatie mooi afgewerkt achter een speakerdoek hangt, bedrukt met jouw eigen ontwerp natuurlijk!

Wil je meer dan alleen een losse spandoek? Bestel dan een spandoekframe! Je besteld dan een gepersonaliseerd spandoek, met jouw eigen afbeelding, ontwerp, tekst of logo bedrukt op de spandoek plus een aluminium buizenframe. Perfect voor buiten reclame toepassingen.
Spandoekframe

Onze spandoekframes bevestig je op een stevige manier eenvoudig aan een stenen muur of aan een damwandplaat. Op deze manier kan iedere voorbijganger het spandoek, dat bedrukt is met jouw eigen ontwerp, te allen tijde zien!
Let op: kies voor Meshdoek indien je doek op een plek met veel wind komt te staat.

Een vrijstaand spandoekframe is perfect voor jou wanneer je geen plek hebt waar je jouw normale spandoekframe kan ophangen. Gepersonaliseerde vrijstaande spandoekframes bedrukken met een eigen afbeelding, logo, ontwerp of tekst doe je snel en eenvoudig bij Hollandpromo.nl!
Vrijstaand spandoekframe

Wil je een bedrukt spandoek met aluminium buizenframe, maar je heb je geen plek om deze op te hangen? Kies dan voor het vrijstaande spandoekframe. Tevens kan je de doeken ook los bestellen, zodat je je frame kan hergebruiken!
Let op: kies voor Meshdoek indien je doek op een plek met veel wind komt te staat.

Vind je een normaal spandoekframe niet mooi? Kies dan voor een blind spandoekframe! Bedruk jouw spandoek met een eigen ontwerp, afbeelding, tekst of logo. Het spandoek wordt om het frame heen gespannen, waardoor deze strak zit en je het frame niet kunt zien!
Blind spandoekframe

Blinde spandoekframes combineren een strakke look met de flexibiliteit van een spandoek met frame. Waar je bij een normaal spandoekframe het gehele frame ziet, is dit bij een blind spandoekframe niet zo.

Een normaal spandoekframe te saai? Kies dan voor een rond spandoekframe! Met een rond spandoekframe val je nog meer op en al helemaal wanneer je jouw ronde spandoekframe laat bedrukken met een eigen ontwerp, logo, afbeelding of tekst. Goedkoop en snel bestellen en bedrukken is gegarandeerd bij Hollandpromo.nl!
Rond spandoekframe

Met een rond spandoekframe val je net dat beetje extra op! Uniek, stevig en een echte eyecatcher. De ronde spandoekframes kunnen met een diameter van 1 t/m 4 meter worden besteld.