Alle categoriëen

Informatie

Verzending en levering

Op iedere productpagina kan je aan het einde van het bestelproces jouw gewenste bezorgdatum kiezen. Voor zakelijke klanten is het vaak niet gewenst om pakketten op zaterdag te ontvangen, indien dit voor jou het geval is dan adviseren we je contact met ons opnemen. Dan tillen wij de levering over het weekend heen.

Wij doen uitermate ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij jouw voordeur te krijgen. Doormiddel van een goede samenwerking met leveranciers en bezorgingsdiensten worden 95% van de bestellingen optijd geleverd. Het kan echter voorkomen dat het pakket om wat voor reden dan ook vertraging heeft opgelopen. Vaak wordt de bestelling dan de eerstvolgende werkdag bezorgd, wanneer dit niet het geval is kan je het beste contact met de bezorgingsdienst opnemen.

Track & trace

Zodra jouw bestelling is geproduceerd zullen wij deze zo snel mogelijk overhandigen aan een van onze 3 bezorgingsdiensten. Wanneer je pakket is opgehaald zullen wij jou direct via e-mail een track & trace code sturen, waarmee je jouw pakket kan volgen. Heb je vanaf dat moment vragen over je de levering van je bestelling? Dan kan je het beste rechtstreeks contact opnemen met de bezorgingsdienst die jouw product(en) vervoerd. 

Verzendkosten

Wij hanteren variërende verzendkosten op basis van gewicht en afmetingen. De verzendkosten kan je terugvinden in je winkelmandje nadat je jouw product hebt toegevoegd.

Beschadigingen bij aflevering

Een beschadigd artikel ontvangen is vervelend, dit willen we natuurlijk samen met je oplossen. Ga naar ons klachtenformulier en geef (indien mogelijk) een zo uitgebreid mogelijke omschrijving van de beschadiging. We willen je vriendelijk verzoeken om ook foto's bij in het klachtenformulier mee te sturen, zodat wij een goed totaal plaatje van de gerbeken kunnen inzien. We proberen je klacht op te lossen binnen één werkdag.

Retourneren

Een beschadigd artikel kan altijd geretourneerd worden, mits je het klachtenformulier hebt ingevuld en wij contact met je hebben opgenomen. Het retourneringsbedrag betalen we je terug wanneer de klacht is afgehandeld. Onbeschadigde print- en drukwerk artikelen kan je helaas niet retourneren. Dit komt omdat het (gepersonaliseerd) maatwerk is, voor meer informatie hierover kan je de algemene voorwaarden raadplegen. Artikelen die geen maatwerk zijn, zoals de toebehoren, kunnen wel worden geretourneerd. Neem hiervoor contact met ons op en dan zullen we je verder helpen.