Alle categoriëen

Informatie

Wand- en muurdecoratie

Gebruik code introductie20 in de winkelwagen voor 20% korting bij jouw wanddecoratie bestelling!

Een gepersonaliseerd textielframe is perfect voor aan jouw muur. Deze vorm van wanddecoratie doet het altijd goed en blijft ook lang goed!
Textielframe

Populair
Een textielframe is een echte klassieker. Elegant, chique en past bij elke wand. Met jouw eigen foto, afbeelding of ontwerp maakt een textielframe jouw ruimte helemaal af!

Een eigen foto op canvas is een prachtige afwerking voor jouw wand of muur. Deze optie heeft geen frame, echt een mooi stuk wanddecoratie.
Foto op canvas

Populair
Heb je liever geen frame om jouw foto? Dat kan, in dat geval kies je voor een foto op canvas. Met een familiefoto op een canvas fleur je jouw woonkamer of slaapkamer helemaal op!

Een canvas met baklijst is een nettere versie van de normale foto op canvas. Met een mooie zwarte baklijst creëer je een chique look.
Canvas met baklijst

Een canvas kan je ook verkrijgen met een houten baklijst. De baklijst geeft jouw foto een antieke look en feel. Je hebt de keuze uit 5 verschillende formaten en het ophangsysteem wordt er gratis bijgeleverd. 

Vind je een vierkant of rondje iets te saai? Bedruk dan een eigen foto op een hexagon! Verschillende materialen mogelijk, altijd een prachtige wanddecoratie.
Foto op hexagon

Vind je een vierkante of rechthoekige vorm net iets te saai? Ga dan voor een foto op hexagon. Deze leuke wanddecoratie is te verkrijgen in veel verschillende formaten en materialen, wat is het beste bij jouw toepassing?

Muurcirkels zijn de perfecte wanddecoratie toepassing. Ze zijn stevig en makkelijk te verplaatsen of vervangen indien nodig. Bedruk jouw eigen foto op een van deze prachtige muurcirkels.
Muurcirkel

Populair
Een muurcirkel met een mooie foto is een tijdloos design. Overigens kan je een muurcirkel uit maar liefst 7 verschillende materialen laten maken! Voor iederen wand een perfecte aankleding dus.

Een behangcirkel wordt makkelijk op de muur geplakt en laat geen restanten achter. Bedruk jouw eigen ontwerp of foto op een veelzijdige behangcirkel.
Behangcirkel

Populair
Verfraai jouw interieur met een zelfklevende behangcirkel. Zo creëer je een echte eyecatcher in de ruimte. Ze zijn zelfklevend en gemakkelijk weer te verwijderen en herpositioneerbaar zonder lijmresten! 

Textielposters zijn een leuk alternatief voor de standaard wanddecoratie. Gemaakt van een stoere stof waar jouw eigen foto mooi op terug komt, deze wanddecoratie is perfect voor jouw muur.
Textielposter

Populair
Wil je echt iets compleet anders? Dan is een textielposter perfect voor jou. Een textielposter met een mooie afbeelding is een echte blikvanger in het huis!

Heb je een groot leeg deel op je muur? Vul deze dan op met een prachtig, eigen ontworpen wandkleed. Je kunt zelf een foto uploaden van jouw favoriete familiefoto, natuurfoto etc.
Wandkleed

Heb je een erg groot gedeelte van je muur dat je wilt aankleden? Dan raden wij je een wandkleed aan. Het moderne design van een wandkleed, gepaard met jouw eigen ontwerp, zorgt voor een heel mooi totaalplaatje.

Een foto op een aluminium paneel ziet er altijd erg chique uit. Tevens is dit een erg stevige toepassing die ook buiten kan worden geplaatst!
Foto op aluminium paneel

Een foto op een aluminium paneel kan je zowel buiten als binnen ophangen. Ook heeft het paneel een geborstelde look, dit geeft jouw foto een strakke en stoere industriële uitstraling!

Zoek je een ander soort wanddecoratie? Kies dan voor een eigen foto op plexiglas! Dit unieke materiaal zorgt voor een prachtig resultaat.
Foto op plexiglas

Plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, is in vergelijking met glas duurzamer, lichter en sterker. Jouw mooie design op plexiglas realiseert een luxueuze en nette look!